Genieten

Bed & Breakfast

Kasteelhoeve De Tornaco

GenietenVakantie, een weekendje weg, een midweek om bij te tanken... gewoon alle beslommeringen even los laten en genieten van de stilte in een landelijke omgeving. Daarvoor komt u naar onze Kasteelhoeve.


Maar ook op een andere manier genieten.


Top donsdekens


We garanderen u een ongelooflijke slaapervaring.Het Kempens familiebedrijf Fja-Oeyen garandeert al vier generaties lang dat u in bed krijgt wat u verdient: een handgemaakt dekbed van topkwaliteit met zuivere dons verpakt in witte perkal: een zachte, ademende en vochtabsorberende stof in 100 procent katoen.

Het ideale hoofdkussen is het hoofdkussen waar u zich het lekkerst mee voelt. En dat is heel persoonlijk. Bij reservatie zullen we u dan ook vragen wat voor kussen u verkiest en wij zorgen ervoor dat uw bed volledig opgemaakt is naar uw wensen.


Table d' hôte


's Avonds niet meer met de auto weg moeten om een restaurant in de buurt te gaan zoeken en dan iemand als BOB moeten aanduiden... hoeft niet meer. U kan als gast bij ons mee eten. Afwisselend zullen Marina en Rudi ervoor zorgen dat u kan genieten van een driegangenmenu, aangepast aan de seizoenen. En als u het wil, stoken we de houtoven op om samen zelf pizza's te beleggen en kan u nadien uw eigen creatie opeten. 

Omwille van de Corona-toestanden kan een table d'hôte voorlopig niet. Als alternatief bieden we u een BBQ aan. Uw eigen kleine BBQ met vers vlees (rechtstreeks van de boer) en dagverse groenten. Wij zorgen voor alles, u moet alleen zelf uw BBQ aansteken en het vlees bakken...


Wellness


Een Hotspring jacuzzi is exclusief voor onze gasten beschikbaar in de tuin van de B&B. Zo kan u in alle privacy met uw partner of met uw vrienden op een andere manier genieten van het Toscane in Limburg. 
COPYRIGHT ©  |   Rudi Pascal

Kasteelhoeve De Tornaco - Romeinse Kassei 5 - 3840 Borgloon - [email protected]