Kamers

Bed & Breakfast

Kasteelhoeve De Tornaco

Kamer 'Haflinger'Onze suite 'Haflinger' biedt plaats aan  vier personen. Een mooie, ruime kamer met een tweepersoonsbed en twee afscherrmbare 

éénpersoonsbedden (die tot zetel worden omgebouwd bij gebruik door twee personen).


Een authentiek oud salonnetje biedt u een rustpunt. Aan de antieke secretaire kan u, indien gewenst, rustig werken.


Deze kamer beschikt over een ruime badkamer met ligbad.

Kamer 'Fjord'Kamer "Fjord" bevindt zich tegenover de familiekamer 'Haflinger'. Deze kamer biedt ruimte aan 2 personen. Het raam geeft uit op de tuin.

Kamer 'De Brabander'Kamer "De Brabander" bevindt zich op het gelijkvloers en biedt ruimte aan twee personen. Vanuit deze kamer kan je rechtstreeks naar de tuin, waar het heerlijk verpozen is in alle rust en stilte. Komt u met uw hond op vakantie, dan reserveren we deze kamer voor u.


De tuin geeft uitzicht op het kasteelpark. In de verte zien we de paarden grazen in een van de vele weiden rondom de kasteelhoeve.


Aan de voorzijde kijkt deze kamer uit op de grote binnenkoer van de kasteelhoeve.

Kamer "Lippizaner"


Kamer "Lippizaner" bevindt zich op de eerste verdieping en biedt ruimte aan twee personen. De kamer kijkt uit op de tuin en het Haspengouws landschap.


Vanuit de badkamer heb je zicht op de mooie dreef naar de Kasteelhoeve.

Kamer 'Paso Fino'


Kamer "Paso Fino" bevindt zich aan de overzijde van "Lippizaner". Deze kamer is het evenbeeld van Lippizaner.De ontbijtruimte

In deze keuken gebruiken de gasten het uitgebreid Haspengouws ontbijt met verse zelfgemaakte confituur, appelsap, Loonse stroop en een keuze aan kaas en vlees staan op het buffer opgesteld.


De geur van versgebakken broodjes vult het volledige gastenverblijf. Al onze kamers zijn uitgerust met televisie en beschikken over gratis WiFi.


Op elke kamer staat een Nespresso-apparaat ter beschikking van de gasten. Koffie en thee worden gratis aangeboden.


Wegdromen kan u onder onze formidabele donsdekens: 100%zuivere dons van Fja Oeyen en hoogwaardig linnen bieden u het hoogst denkbaar comfort op uitstekende boxspring bedden van 180 x 200 cm.


De gasten kunnen genieten van de private tuin achter de gastenverblijven met zicht op het Kasteelpark. 

COPYRIGHT ¬©  |   Rudi Pascal

Kasteelhoeve De Tornaco - Romeinse Kassei 5 - 3840 Borgloon - [email protected]