Over Ons

Bed & Breakfast

Kasteelhoeve De Tornaco

COPYRIGHT ©  |   Rudi Pascal

Kasteelhoeve De Tornaco - Romeinse Kassei 5 - 3840 Borgloon - info@detornaco.be

onze passie voor koken,Marina, die in het verleden nog een eigen traiteurzaak had, en Rudi, die via de avondschool een diploma wijnkenner en een diploma kok behaalde, delen hun passie voor koken. Die passie willen ze graag delen met de gasten door 's avonds een table d' hôte aan te bieden: allemaal samen aan de grote tafel in de eetkamer van de Kasteelhoeve genieten van Haspengouwse speciaiteiten; af en toe samen met de gasten pizza's bakken of workshops rond eten en drinken zullen zo hier een plaats krijgen.

Hoe het vroeger was...

Op deze pagina geven we u een impressie over hoe het vroeger was.  Om de veranderingen te aanschouwen, zult u eens een dagje bij ons moeten verpozen.

De binnenkoer vroeger en nu

400 kg ijzer kroop er

in onze nieuwe

paardenstallen


 en 250 liter verf in

onze poorten...
 

Familiekamer vroeger

salon vroeger

en onze liefde voor de fietsGelegen in 'het Toscane van Limburg', waar in de lente de bloesems overal dichtbij zijn en je eindeloze wandelingen en fietstochten kan ondernemen, stellen we van april tot september onze prachtige binnenkoer open als fietstopplaats. In een schtterend kader kan u hier genieten van een lekker koel of warm drankje en een snack.


Er is een oplaadpunt voor elektrische fietsen, zodat u niet alleen de inwendige mens kan versterken, maar ook uw fiets kan opladen.

Over ons...Wij zijn Rudi en Marina en hebben in 2020 een carrièrewending gedaan door deze bestaande B&B over te nemen. We bouwen verder op de bestaande gewoontes, maar proberen stelselmatig de service op een hoger niveau te krijgen. Zo zullen we dit jaar al werk maken van een kleine wellness met jacuzzi en sauna, die exclusief door onze gasten te gebruiken is.


Door te investeren in de allerbeste donsdekens uit de Kempen, willen we aan onze gasten echt de beste nachtrust garanderen.